Om meg

Mitt navn er Marte Granlund, jeg er 22 år gammel og kommer fra Lillehammer, men bor nå i Oslo. Jeg er en nysgjerrig jente som brenner for kundeservice og salg, og som liker å bli utfordret og få muligheter til å utvikle meg.

Siden 2016 har jeg jobbet i kosmetikkbransjen som selger og make-up artist, og fått mulighet til å ta stor del i den daglige driften av franchise-butikken med blant annet innkjøp og produkt- og salgsopplæring. Jeg har opparbeidet meg en bred produktkunnskap i alle kosmetikkkategorier, fordi engasjementet og interessen har vært så stor. Mot slutten av 2019 begynte jeg i en deltidsstilling ved siden av studiet som selger for H&M for å møte nye utfordringer og en ny bransje.

Min erfaring i salg og kundeservice, samt en sterk interesse for grafisk design og markedsføring gjorde at jeg ønsket å lære mer om akkurat dette. Høstene 2018 begynte jeg på bachelorstudiet Markedsføring og salgsledelse på Høyskolen Kristiania i Oslo, og er nå på mitt 4.semester. Studiet gir meg muligheten til å lære mer om det jeg allerede har jobbet med i praksis, ikke minst masse nye og nyttige emner til senere i arbeidslivet.

På studiet har jeg fått muligheten til å spesialisere meg innen Varehandel – bærekraftig og digital, som jeg valgte basert på mine tidligere erfaring og et ønske om å jobbe videre innen ulike bransjer og former eller ledd for varehandel. Denne spesialiseringen gir meg et bredere innsyn i forsyningskjeder, bærekraft og digital markedsføring med et perspektiv fra varehandel. Verden utvikler seg fort og kontinuerlig, og jeg ønsket en dypere forståelse for hvor utviklingen har kommet og hvilken vei den vil ta i fremtiden.

Denne bloggen vil ha fokus på det faglige jeg lærer i hverdagen og på studiet, der jeg vil dele mine meninger om ulike emner og temaer.

Ønsker du å vite mer om min erfaring vil jeg anbefale deg å ta en titt på min LinkedIn eller min digitale CV.