Marte Granlund
24 år. Lillehammer.

Kunnskapsrik og læringsvillig

Min styrke er struktur, effektivitet og gjennomførbarhet både på egenhånd og på lag med andre. Jeg har en god evne til å se behov og er selvstendig. Jeg kan bidra med sterk kompetanse innenfor grafisk design, kundeservice, salg og digital markedsføring. Jeg har også kompetanse innenfor butikkdrift, logistikk, franchise, salgspsykologi, forbrukeratferd, serviceledelse, forhandlinger, WordPress og Google Analytics. Et stort engasjement og ønske om å lære har gitt meg god kunnskap om kosmetikk, spesielt sminke og hudpleie, som jeg har brukt i min erfaring som selger i butikk.

På studiet Markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania har jeg fått muligheten til å spesialisere meg innen Varehandel – bærekraftig og digital, som jeg valgte basert på mine tidligere erfaring og et ønske om å jobbe videre innen ulike bransjer og former eller ledd for varehandel. Denne spesialiseringen gir meg et bredere innsyn i forsyningskjeder, bærekraft og digital markedsføring med et perspektiv fra varehandel. Verden utvikler seg fort og kontinuerlig, og jeg ønsket en dypere forståelse for hvor utviklingen har kommet og hvilken vei den vil ta i fremtiden.

Annen relevant erfaring og kompetanse

Faglig fadder ved Høyskolen Kristiania – ga veiledning og råd knyttet til faglige problemstillinger og gjennomføring av studiet for nye studenter ved bachelorstudiet Markedsføring og salgsledelse

Utplassert hos Ungdoms-OL Lillehammer 2016 (LYOGOC 2016) hvor jeg jobbet med grafisk design, Lillehammer – høsten 2015

Galleri.

Utplassert hos Dialecta kommunikasjon hvor jeg jobbet med grafisk design, Lillehammer – våren 2016

Sertifiseringer